A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy növelni tudja a felhasználói élményt. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozat oldalon olvashat.

Rendben

Aug 26-30-ig a kiszállítás szünetel!!!

Kis és Nagykereskedelmi üzletünk Debrecenben már sok-sok éve szolgálja ki kedves vásárlóit., az egyik legismertebb rövidáru bolt vagyunk Debrecenben.

Több megkeresést és visszajelzést kaptunk, hogy jó lenne ha a távolabb élő vásárlóink is könnyebben hozzá tudnának férni a készletünkhöz, így jutottunk arra, hogy webáruházzal kedveskedünk vásárlóinknak.

Az üzlet és a webáruház is rendelkezik raktárkészlettel így a megrendelést követően nem kell várni heteket egy-egy termékre, hanem azonnal tudjuk küldeni.

Amennyiben, nem találja nálunk amit keresett, írjon nekünk a webshop@rovidaruonline.hu e-mail címre, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat, az ország több nagykereskedésével ,gyártókkal,kapcsolatban vagyunk, így gyorsan és hatékonyan be tudjuk szerezni amire szüksége lehet.Nagykereskedelmi szolgáltatással kapcsolatban telefonos kapcsolattartó:Siméndiné Habina Viktória           Tel:0670 70 296 31

Alkalmazottaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így szíves örömest állnak rendelkezésére.

Szabó – varró , kötő, horgoló hímző eszközök és fonalak nagy választékban kaphatóak , forduljon hozzánk és munkatársainkhoz bizalommal.