A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy növelni tudja a felhasználói élményt. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozat oldalon olvashat.

Rendben

Blog

A színek világa

2018-07-21

Megpróbálok egy kis segítséget nyújtani nektek ,és magamnak is a nálam előforduló legproblémásabb,és leggyakrabban félreértett színárnyalatokkal kapcsolatban.

Gombolkodjunk!

2018-04-27

Biztosan állíthatom nektek ,hogy a gombvásárlás a legmacerásabb dolog ami a kellék vásárlást illet. Rengeteg színű ,anyagú, mintájú,méretű, hátul varrós ,átvarrós található a piacon. Ebben a bejegyzésben adok nektek egy kis segítséget az eligazodásban.

Ötleteljünk II. Virág fűzés gyöngyből,

2018-04-15

Hamarosan itt a nyár, én már ilyenkor gondolkozni szoktam hogy a hosszú nyári szünet alatt mivel fogjuk elütni az időt a lányaimmal. Nagyon szeretik a gyöngyfűzést ,bemutatjuk nektek hogyan tudtok kis virágokat készíteni gyöngyből.

Árubeszerzésen a zsinórgyárban.

2018-04-02

Ízelítő egy árubeszerzésünkről.

Ötleteljünk I. Dekorációk húsvétra

2018-03-26

Köszöntsük a húsvétot gyönyörű, színes szalagokkal ,flitterekkel ,gyöngyökkel,illatos virágokkal.Na és persze a legfontosabb ,szép díszes tojásokkal!

Kokárdakészítés

2018-03-12

A kokárda készítése szalagból sokkal egyszerűbb mint gondolnád, egyszerűen csak kövesd a kokárda készítés lépéseit és nézd meg a kokárda készítésről szóló videót!