Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

-Csatok, szorítók

A csatok általában fémből vagy műanyagból készülnek. Nadrágszíjhoz, nadrágtartókhoz, táskákhoz, ponyvákhoz, cipőkhöz, igen széles a felhasználási lehetőségük. Rengeteg formában és méretben gyártják őket.
Rendezés:

Csatok 


Webáruházunkban fém és műanyag kellékeknél találjátok az övcsat és műanyag csat választékunkat. 

A műanyag táska csat az egyik legkeresettebb termékünk, iskolatáskákon, hátizsákokon álltalában ezzel a módszerrel van megoldva a táska nyitása-zárása, így igen nagy igénybe vételnek vannak kitéve. Nálunk megtaláljátok minden szélességben, típusban a megfelelőt. 

Egyéb táska alkatrészek, mint például a tuk csat műanyag és fém csúszók, szorítók is nagy választékban kaphatóak. A műanyag csúszkát a táskán lévő heveder szabályozására a megfelelő méret beállításához használjuk. 1cm es szélességtől 5 cm-es szélességig kaphatóak, attól függően, hogy milyen méretű gurtnihoz használjuk.  

 

Műanyag kellékeink 


Főként feketében kaphatóak, ezek méretei az alábbiak szerint alakulnak, a szerint, mekkora hevedert fűzünk bele. 10 mm, 15 cm, 20mm, 25mm, 30mm, 40mm, 50mm, 60mm.

 

Fémből készült kellékek 


Manapság már sok esetben nem alumíniumból hanem spiáterből készülnek, cink-alumínium ötvözet. Minimális rézadagolást kapnak a megfelelő szilárdság elérése végett. Ez egy alacsony olvadáspontú szürke színű ötvözet. 

Ezek a fém kellékek készülhetnek még, vasból, rézből alumíniumból. Színre lehetnek fújt illetve anyagában színezett. Például arany, ezüst, bronz, rose gold, antik, black nikkel, nikkel. 

 

Fém csat fajták


  • Pergős: A szélén egy pörgős rész található a honvédségi szíjak általában ilyenből készültek. Egy fémes üreges henger azon a részen ahol a tű ráhajlik. 
  • Mágnes záras: A gyorskioldót használják, ahol gyorsan sietve kell használni a kelléket. 
  • Heveder csat: Heveder és vászon szíjjak kelléke. 

Ezek a fém és műanyag kellékek a textil iparban használatosak!!! Cipőkhöz, táskákhoz szíjjakhoz. A nagy teherbírású életeket is megmentő hegymászó és egyéb erős kellékek speciálisan erre szakosodott áruházakban kaphatóak!