Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

-Gobelinek

Gobeline képek. Több méretben, tájkép, állatos, konyhába, bibliai stb.
Rendezés:

Gobelin


Ez a hagyományosan varrott kép egy művészi alkotás, amelyet figyelemre méltó részletesség és gazdag színek jellemzik. Kiváló minőségű anyagból készülnek melyre általában híres festők műveit nyomtatják. Ezeket az apró alapos rengeteg színnel rendelkező képeket csodálatos módon ki lehet hímezni.

Manapság már készíttethetünk fotó alapján bármilyen képet. Gyermekünkről, párunkról és csodás meglepetést okozhatunk az általunk készített egyedi ajándékkal.

A gobeline technika évszázadok óta része a kulturális örökségünknek. Ma is rengetegen készítik meglepő módon a fiatal korosztály nagy kedvence ez az időtöltés. Talán az aprólékos nyugtató alkotómunka miatt, és a sok kedves gyerek figura végett. Vannak macis, kutyás, békás hercegnős képek is. Nagy kedvenc még a tájkép és a vallási portrék.

A gobelin szövet hasonló az aida vászonhoz illetve a panama, kanava vászonhoz. Nem kell más hozzá csak egy tompa tű, amit kifejezetten ehhez a kézimunka típushoz fejlesztettek ki.

Van az apróbb lyukazatú ez a tű gobelin. Ezek kaphatóak tűvel és fonallal együtt is. Ez a gobelin készlet, vagy gobelin szett.

 

Akciós gobelinek


Alapvetően elég borsosak a gobelin árak, de most sok képet megvehettek kedvező áron akár a fonalakat is összeszedjük hozzá nektek. Így már kis gobelin csomag lesz a tiétek.