Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Kreatív kellékek

Rendezés:

Kreatív Kellékek 

A dekorációs kézműves kreatív kellékek, igen tág, és bőséges termékkört foglal magába. Ide tartozik minden ruha és textil díszítő alapanyag, műanyag gyöngyök, fagyöngyök, mindenféle ékszeralapanyagok, bőrdíszműves fémkellékek, karabiner, d-karika, klipsz, és fülbevaló alapok. Hungarocell gömb és tojás, flitterek gombok, zsinórok, csipkék. Hosszasan sorolhatnánk, de nézzük a legalapvetőbb kreatív kellékek listáját, amit forgalmazunk. 

 

dekorációs és kreatív kellékek széles választékban

 

  • Ékszerkészítés: 

Fő alapanyagok a damil, rugalmasdamil, gyöngyfűző cérna vagy drót, bőr esetleg velúrcsík. Ezekre fűzzük a gyöngyöt. A rugalmas damilt elég csak összecsomózni és karkötőnek, nyakláncnak praktikusan használható. Ellenben a többinél szükségünk lesz kapocsra, ezekből használhatunk úgynevezett delfinkapcsot, ez egy apró kis karabiner, amivel az ékszer könnyen ki és bekapcsolható lesz. Van csavaros és patentos változata is, ezeket is előszeretettel használják az ékszerkészítők. 

Gyűrű készítésnél a gyűrűalapok kiválasztása az első feladatunk attól függően, hogy gyöngyöt fűzűnk-e rá vagy ragasztva lesz –e rá valami a dekorációs kellékek közül. Akár szatén virág, gomb, flitter stb is könnyen ráragasztható ezekre a speciális gyűrűalapokra.  

A klipsz és fülbevaló alapok is hasonló elven működnek, sőt a bross alapok is. Hiszen ezekre is a kialakításuktól függően ragaszthatunk, fűzhetünk rájuk a számunkra megfelelő díszítést. 

Nagyon közkedvelté vált az utóbbi időben a zsinórfonás, más néven kumihimo. Használhatunk hozzá selyem és szatén zsinórt (patkányfarok az elterjedt neve, így találjátok meg a kreatív bolt polcain) vastagabb horgoló, hímző és kötőfonalból is elkészíthető, de szóba jöhetnek juta-, len, és kenderzsinegek is. Egyéb eszközök, amihez még szükségetek lesz: gyöngyök (műanyagból, fából, kerámiából, üvegből) kapcsok, olló, ragasztó esetleg fonótárcsa. 

 

  • Kreatív bolt kínálata, karácsonyi húsvéti díszek készítése: 

A hungarocell golyókat, gömböket karácsonykor, míg a hungarocell tojásokat húsvétkor használjuk nagy előszeretettel. Fantasztikus díszeket készíthetünk belőlük. Bármely kreatív bolt árulja ezeket a díszítő alapokat, és nincs más dolgunk, mint felgyöngyözni, behorgolni, flitterezni, vagy akár a megfelelő festékkel kidekorálni. 

 

  • Ruha díszítés: 

A ruhadíszítés terén bármelyik kreatív kellékek webshop bővelkedik alapanyaggal. Díszítő szalagok, csipkék, gyöngyök, gombok, flitterek, paszpolok, szegők, sujtások, szalagok gyakorlatilag megtalálható a polcainkon bármi, ami a textíliák díszítéséhez kellhet. Egy tű, egy szép hímzőfonal és csodákat művelhetünk a legegyszerűbb lenanyaggal is. Főleg alkalmi és táncruhák nélkülözhetetlen kellékei a különböző strasszok, flitterek és rojtok. Igazából csak a kreativitásunk szabhat határt az alkotásunknak.  

Drapériák, különböző lakástextileket is díszíteni szoktunk zsinórokkal, csipkékkel, rojtokkal és egyéb kreatív kellék anyagokkal.

 

Bőrdíszmű kreatív kellékek: 

Szegecsek és különböző fém kreatív kellék közül tudunk választani habőr díszítésről van szó, legyen ez cipő, táska, mellény vagy bőrkabát. Főleg szegecseket, ringliket, patentot használunk a dekorálásukhoz, mert ezek a kis fényes apróságok illenek a bőrhöz. Arany, ezüst antik színben kaphatóak és ragasztani illetve belenyomni lehet őket az anyagba.  

Számos dekorációs kellékek közül válogathattok nálunk. Nézzetek szét üzletünkben vagy lapozgassátok a kreatív kellék webáruház lapjait.