Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Parajdi só termékeink

A parajdi só a világon az egyik legtisztább, legjobb minőségű só,84 féle ásványi anyagot tartalmaz.Ez azért nagyon különleges és ritka mert az őstengerekből bányászott sóiszapból sajnos kivonják ezeket az értékes ásványokat, így a boltban kapható konyhasókkal nem tudjuk a szervezetünkbe juttatni ezeket a nélkülözhetetlen anyagokat.Nem mellékesen E- jelű adalék anyagoktól sem mentesek.Ez a kősó 100% tisztaságú,ahogyan a természet megalkotta a számunkra ,apró darabokra törik,csomagolják és így marad tiszta szennyeződés mentes.

Mint tudjuk a só mindannyiunk számára nélkülözhetetlen,szabályozza a vízháztartásunkat,anyagcsere folyamatokat.Légúti megbetegedések esetén inhalálás útján oldja a nyálkát,tisztítja a tüdőt.

Attól függően hogy milyen problémákra szeretnénk használni többféle alkalmazása javasolt:-fürdőkúra, -ivókúra,-inhalálás,-ételízesítés.

Fürdőkúrát akár otthonunkban a különböző problémákra kapható fürdősokkal  is kúrálhatunk.Rendszeres használatukkal érezhetően jobb közérzetünk lesz.

Légúti betegségekre: Sólámpa,párologtató,sómécses ,sópárna.