Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A színek világa

2019. 11. 11. 10:58:17 Rövidárú Online
A színek világa
Megpróbálok egy kis segítséget nyújtani nektek, és magamnak is a nálam előforduló legproblémásabb, és leggyakrabban félreértett színárnyalatokkal kapcsolatban.

A rövidáru világában, vagy akár beszélhetünk a méteráru, lakástextil, szabás, varrás kézimunkáról is ,nagyon fontos dolog a szín.

Aki már próbált cérnát, cipzárt, vagy gombot választani a meglévő anyagjához, az tudja miről beszélek.

Minden nap előfordul az üzletben ,hogy betér a vásárló és kér egy bizonyos színű fonalat ,én megmutatom neki és döbbenten mondja hogy ez nem az a szín. Mert mást gondol ő, és mást én annak a bizonyos színnek.

Ezért megpróbálok egy kis segítséget nyújtani nektek ,és magamnak is a nálam előforduló legproblémásabb, és leggyakrabban félreértett színárnyalatokkal kapcsolatban.              

A képek színhelyessége függ a monitor, színbeállításától, minőségétől!      

Íme a színválaszték a ruhacipzárjainkból, ez rendesen feladta a leckét mikor töltöttem fel a webáruházba, és megkellett határoznom a színeket.

A húzózár katalógusunk is ad egy kis segítséget. De már itt is látszik hogy, nehéz különbséget tenni hogy sárga, vagy napsárga?

 

Vannak még a különböző fémkellékek színei, úgy mint a nikkel, antik, black nikkel. Lurexes, fényes, vagy matt, pasztel, vagy élénk ,úgyhogy a végtelenségig beszélhetnénk mi milyen színű. Addig is próbálkozzunk ,ki-ki a saját megfogalmazása szerint.

Tartalomhoz tartozó címkék: Színek Tippek